Om sportbetting

spelbolag och bettingSportintresserade personer besitter oftast en kunskap som inte går att varken plugga till sig eller lära sig bara sådär. Ett brinnande intresse leder oftast till att man får höga kunskaper kring ämnet och när det gäller sport så är det erfarenhet som grundar kunskaperna. Dessa kunskaper och erfarenheter går att använda på ett mycket framgångsrikt sätt i betting, då man kan spela på den sport som man följer och brinner för. Det spelar ingen roll om det är innebandy, fotboll, tennis eller annan sport, det finns alltid möjlighet att tjäna pengar på sina kunskaper.

Hur man tjänar pengar på betting

Låt säga att du är intresserad av fotboll, vilket är väldigt vanligt för de som spelar innebandy eller personer som är sportintresserade över huvud taget. Du följer och hejar förmodligen på något specifikt fotbollslag som spelar i stort sett varje vecka, oavsett om det är ett lag i Premier League, Allsvenskan eller annan serie. De som följer ett fotbollslag besitter oftast kunskaper om alla lag i den serien och kan således bilda sig en bra uppfattning om hur matcherna kommer att sluta för de olika lagen. Genom att satsa lite pengar på utvalda matcher, så kan man således utnyttja sina kunskaper till att vinna skattefria pengar. Du behöver alltså inte betala någon skatt för dina vinster, oavsett belopp.

Även om du besitter stora kunskaper inom sporten så kan det vara bra att inhämta tips och infallsvinklar från andra duktiga spelare. Detta kan du göra genom att kolla rekar och läsa speltips. Det är ett mycket bra sätt för att förvissa sig om att man inte missar något som kan vara avgörande, t.ex duktiga spelare som kan vara skadade, spelhistorik och mycket mer.

Spelbolag där man kan spela

Det första du behöver göra är att välja ett spelbolag där du ska göra dina satsningar. Titta nog på bonusarna som de olika spelbolagen erbjuder och välj ett av dem som erbjuder den bästa bonusen. När du registrerat dig på ett spelbolag och fått ett konto, så gör du din första insättning. Du för över en summa pengar från ditt bankkonto till spelbolaget, som du sedan använder för att lägga dina satsningar.

nordicbet logoOm du inte känner till några bra spelbolag så kan vi rekommendera NordicBet som är ett av Sveriges största och populäraste spelbolag. På Nordicbet finns inte bara sportbetting, där hittar du även casino, poker, bingo och mycket annat som går att spela. NordicBet ger dessutom en generös bonus till alla sina nya spelare, så passa på att registrera dig idag.

Spela smart och planerat

Planera ditt spelande noga! Börja med att bestämma en summa som du ska spela för varje vecka och spela aldrig mer än det du bestämt, oavsett om du vinner eller förlorar. Bygg upp en buffert på ditt spelkonto och bestäm en summa som du alltid ska ha där för att kunna lägga nya satsningar. Låt säga att du spelar för 500 kr / vecka och du vinner ett antal gånger. Du kommer snabbt att få flera tusen på kontot och då kan det vara vettigt att lämna runt 1000 kr på kontot för att ha en buffert om du skulle förlora någon vecka. När du väl kommit igång och börjat få flyt i ditt spelande så kan du tjäna några tusen kronor extra i veckan.

Tänk på att inte få blodad tand utan att ha kontroll på ditt spelande. Om du vill öka insatser och din budget så gör det planerat och låt ditt spelande växa sakta men säkert.